onsdag 10 april 2013

Vackra ting

Godmorgon förkylnings Onsdag

Här har jag vaknat med värst förkylningen, feber, hosta, snuva. Men jag tänker inte låta en förkylning förstöra min dag. (fast jag kanske tar mig en siesta efter lunch för att vila lite) 

Att gifta sig och ha öppet hus innebär gåvor, och jag hade inte varit ärlig om jag inte sagt att jag ÄLSKAR paket. Och hur kan man inte älska alla dessa ljuvliga gåvor som vi fick. Här följer en bildkavalkad över några. 
Gammalt blandat med lite nytt, Egentillverkade vackra saker, paket blandat med presentkort och pengar. Blommor och träd. Kunde inte vara mer än perfekt. Stort tack till er alla;)

Sen fick vi även en (varm) kompost och så fort tjälen går ut jorden så kommer ett inlägg om den;) 

Nu önskar jag er en sagolik dag, här ska det här med starta eget fördjupa sig i. Hm vilket virrevarr det är, tur  verksamt.se finns;)

Ta hand om er
Annie

7 kommentarer:

Hannis sa...

Vilka presenter!
Mycket fint=))

Kram Hannis

VisaLiza sa...

Visst är det roligt med presenter :) komposten måste dock vara den bästa av dem alla! Kramar Liza

FruNeroLindström sa...

Så mycket fint ni fått.
Ja, paket och gåvor är så galet kul. Förstår inte varför vissa vuxna ska tramsa med att alltid säga att det är onödigt. Tror de älskar paket de med men inte vågar erkänna det ;)

Ja du, dessa sega förkylningstider. Läste i vår lokal tidning att influenserna varit extra sega i år i och med den långa vintern.

Men hoppas du får en bra onsdag trots allt. Kram Malin

House and Garden by Bia sa...

Härligt med fina paket!!!
Har lite förkylnings känning jag med, men det tycks liksom inte bryta ut...hoppas det inte gör det heller, för vi åker till Irland snart...då vill man inte vara förkyld!!
Ha en toppen dag!!
Kram bia

Mamma C sa...

Så mycket fint ni fick.
Kram Mamma C

Rosa i huset i vitt sa...

Så mycket fint ni har fått..men trist med förkylning då..har fått en släng av det här också ,,tyvärr går det ner i lungorna direkt på mig pga jag har kol så jag får penicillin direkt
krya på dig
kram Rosa

MirEll sa...

Många vackra ting har ni fått och vem älskar inte paket. =)
Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...