lördag 9 mars 2013

Loppisbesök och gamla hyllor

Godmorgon härliga Lördag

Idag ska det bli ett loppisbesök i en förhoppning om att hitta den där mattan. För två veckor sedan var jag på denna loppis och hittade en jättevacker matta, jag borde köpt den då men jag blev snål;( Nu ångrar jag mig och håller alla tummar och tår att den finns kvar. Efter loppisbesöket är planerna att fixa i ordning dessa "nya" hyllor som kommit upp på väggen i tv-rummet. Får se vad jag sätter däri. Kanske min klocksamling. 

Annar så bli det en uppladdning inför slagerfestivalen ikväll. Här bli det gurkstavar och morots-stavar med dipp;) och kanske testar vi lite ostchips med. 

Vad har ni för planer en härlig lördag som denna?
Annie

14 kommentarer:

Hannis sa...

Jag ska åka till Stockholm och gå och lyssna på Majas sånger med brorsbarnen.
Sen tjejmiddag=))

Så snyggt med lådorna som hyllor!
Hoppas att du hittar mattan idag.
Kram Hannis

Nyanser av vitt sa...

Lycka till på loppisen. Tittar in för att önska dig en mysig helg.
Kram Agneta

VisaLiza sa...

Jag håller både tummar och tår för att du skall hitta mattan! jag går också och klurar på en matta jag hittade förra veckan, fast i en vanlig affär så då kan man klura ett tag och det är bra. Min helg skall ägnas åt plugg så det är nog dags att dra igång! Kramar Liza

Gerdis sa...

Hoppas mattan är kvar! Vill gärna se en bild sen!

Jag har länge sneglat på en låda med grytlappar på en loppis. De har tyvärr bara öppet en helg/månad och jag missade förra helgen.... Att montera ihop dem till en filt hade annars varit perfekt pyssel för mej just nu när jag mest bara kan sitta i soffan.
Kram G

FruNeroLindström sa...

Håller tummarna hårt för mattan.
Här jobbas det till 18 och sen blir det en lugn hemma kväll. Tveksamt ens om det blir mello, lutar mer åt någon film.
Åh, mindre än en månad kvar nu då ju. Så spännande. Brukar säga till J att vi måste gifta om oss vart 10:e år då jag gärna vill göra om det, men med samma man ;)
Hoppas ni får en trevlig helg. Kram Malin

Lilla Källängen sa...

Så kul med loppisbesök..ja hoppas att du har sån tur att mattan finns kvar!
Idag blir en hemmadag..det är så kallt, vi hade -20 grader inatt men nu så har det sjunkit till -15 i alla fall.
Men ikväll blir det samma för oss, melodifestivalen och grönsaker och dipp, lite popcorn och chips. Vi har en godisfri helg den här gången men lite annat smått och gott tänker vi unna oss :-)
Hoppas ni får en riktigt härlig lördag och helg!
Kram Anneli

Lillstugan Loppis sa...

Åh! Loppisrunda!!! Hoppas verkligen mattan finns kvar , håller tummarna. Och sa det innan, säger det igen, SNYGGT!!! Med de underbara låd/hyllorna!!!! Tänk vad vackra ting du kommer kunna ha där! Och slänga ett öga på och njuta mellan tv/ virkningen i din fina stol! Såååå perfekt.... Här blir det att hjälpa barnen städa sina rum, köra ett barn till en kompis( ett barn kort i natt) sedan ska det bli platta biffar till lunch och ikväll kör vi grillat;) självklart blir det mellomys oxå;))
Ha en alldeles myspysig kväll! Tusenkramar, Mia.

Ljuvligtvitt & busiga gossar sa...

Hoppas mattan finns kvar!!!
Jag har ångrat mig flera gånger, varför blir man så snål? :P

Trälådor till hyllor är fint!
Du får visa upp vad som får pryda dom sen.
Och blir det inte klocksamlingen så hoppas jag du visar upp den ändå en annan gång :)

Är det finalen ikväll?
Annars blir det nog film här :)

Ha en fin dag!
Kramar

Petra Eriksson sa...

Vilken härlig blogg du har! KRAM Petra

Rosa i huset i vitt sa...

Var en tur på loppis ..hittade några små saker, hoppas mattan fanns kvar
ha det bra
kram Rosa

Anna sa...

Hoppas du hittade din matta! Man gör så ibland....Vill ha, men köper inte och så ångrar man sig... Vi har varit i Ullared och shoppat idag! Det var ändå så gråmulet, så då kan man lika gärna gå i ett varuhus. Nu kan du se bilder från "Pysselskafferiet" i Gånghester i min blogg! Som sagt innan - du skulle älska det stället!
Kram Anna

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Jag är oxå så där velig,, egentligen skulle jag åkt till Erikshjälpen idag tänkte jag och köpt mig ett fint bord och stolar som jag såg förra veckan, tänkte jag kunde ha det sedan i min butik. Jätte fint vitt gammalt, men jag kom aldrig iväg! Så vi får se om de är kvar på tisdag.
Sitter och ser att kl redan är halv sex! Så ljust som det är fortfarande! Snart kväll för de små som ska äta och läggas. Sedan blir det nog lite tv.
Ha en härlig kväll nu.
Kramar Jennie

MirEll sa...

Här är dottern återigen sjuk så det har blivit en lugn hemmadag tittandes på gamla klassiker som Casablanca och Skyskrapan brinner, ikväll blir det Melodifestivalen. =)

Bitte sa...

Hoppas att mattan fanns kvar! Det där händer mig hela tiden, jag hittar något jag vill ha men blir snål. Och när jag kommer hem ÅNGRAR jag mig! :-) Det har hänt några gånger att sakerna funnits kvar när jag kommit nästa gång, men oftast är de sålda... håller tummarna för dig!

Idag ska jag skicka några paket och pyssla på lite här hemma, vårsolen är obarmhärtigt avslöjande! :-)

Ha en skön söndag!

Många kramar
Bitte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...